Додик: Мићић био велики патриота који је обиљежио развој Бијељине

23.12.2020 Актуелно

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик упутио је телеграм саучешћа породици бившег градоначелника Бијељине Миће Мићића, истичући да је Мићић био велики патриота, али и локал патриота, човјек који је радио за добробит Републике Српске и Бијељине, не жалећи себе до посљедњег тренуткa.

– Са жаљењем сам примио вијест о смрти Миће Мићића. Упућујем вам изразе искреног саучешћа поводом овог великог губитка за вашу породицу, јер је Мићо био одан супруг и отац који је живио за своју породицу, али и за свој град и Републику Српску. Његова смрт је велики губитак не само за вас, његове најближе, већ и за Бијељину, за Републику Српску и за све нас који смо га познавали и с њим сарађивали – истакао је Додик.

Он је оцијенио да је једина утјеха у овом тренутку и великом болу да ће Мићо Мићићо остати упамћен као човјек који је обиљежио развој Бијељине, а његов лични печат видљив је на сваком кораку и свакој улици у граду који је постао средина по мјери сваког човјека, саопштено је из кабинета српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ.

– Мићо Мићић је био велики домаћин, човјек из народа који је живио за свој народ, имао је велике планове и жељу да заједно реализујемо још много пројеката, али, нажалост, све то прекинула је болест и битка против вирус корона коју није могао да побиједи – нагласио је Додик.

Он је истакао да ће дјела Миће Мићића остати свима нама на понос и вјечни доказ да га никада не можемо заборавити.

– Дугујемо му велику захвалност за сав рад и труд како у институцијама Републике Српске тако и у својој локалној заједници. Нека му је вјечна слава – навео је Додик у телеграму саучешћа.

Архива