Вишковић се састао са Стевановићем

02.11.2020 Актуелно

У Зворнику је почео састанак предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића и градоначелника Зорана Стевановића на коме ће бити ријечи о инфраструктурним пројектима за наредну годину, као и оним чија је реализација у току.


Стевановић је прије почетка састанка рекао Срни да ће са предсједником Владе Републике Српске разговарати о радовима на изградњи новог блока и реконструкцији постојећег објекта Опште болнице у Зворнику у чију ће градњу са медицинком и немедицинском опремом бити уложено око 29 милиона КМ.

Истичући да се радови на изградњи болнице одвијају према плану, Стевановић је оцијенио да ће се изградњом новог и адаптацијом постојећег блока Опште болнице побољшати функционалност објекта и унаприједити здравствене услуге становницима регије Бирач.

Он је додао да ће премијера Вишковића упознати и о пројекту адаптације Дома здравља у Зворнику који се финансира средствиам Владе Србије у износу од око 500.000 евра и из буџета града Зворника у износу од око 300.000 КМ.

„Премијера Вишковића ћу упознати о почетку радова на изградњи водоводног сисема у насељима Локањ и Пилица, чија је вриједност око 2,2 милиона КМ“, рекао је Стевановић и додао да ће завршетком овог водовода бити обезбјеђено нових 297 прикључака за мјештане ова два насеља.

Стевановић је рекао да ће премијера Вишковић упознати и о тренутној епидемиолошкој ситуацију, као и осталим актуелностима на подручју града Зворника.

Архива