Вишковић: Руска газета један од најзначајнијих дневних листова у Русији

11.11.2020 Актуелно

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку редакцији дневног листа „Руска газета“ поводом 30 година од оснивања овог дневног листа.

– Поводом 30. рођендана дневног листа Руска газета, цјелокупној редакцији и свим запосленима, упућујем најсрдачније честитке. Од свог оснивања Руска газета на објективан и аутентичан начин извјештава о историјским промјенама и друштвеним кретањима у Руској Федерацији и свијету, и током три деценије преданог и професионалног рада, постала је један од најзначајнијих и најреспектабилнијих дневних листова у Русији – истакао је Вишковић.

Он је нагласио да тачним и правовременим информисањем овај руски дневни лист, свих ових година, даје објективну слику и о политичким и друштвеним процесима у Републици Српској и БиХ, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе за јавношћу.

– Због тога вам се, у име Владе Републике Српске и своје име, најсрдачније захваљујем. Желим да Руска газета настави са успјешним радом и прослави још много рођендана, те да задржи и даље унапређује достигнуте високе професионалне стандарде новинарства – наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.

Архива