Рајчевић : Очекујемо убједљиву изборну побједу

13.11.2020 Актуелно

Шеф Главног изборног штаба СНСД-а Срђан Рајчевић рекао је да ова странка очекује убједљиву побједу на предстојећим локалним изборима.

Рајчевић је подсјетио да је Извршни комитет СНСД-а поставио циљ испред Главног изборног штаба, а то је више од 80 одсто локалних заједница у којима ће побиједити кандидати СНСД-а за начелнике, односно градоначелнике.

Он је додао да вјерује да ће у готово свим локалним заједницама, што се тиче локалних парламената, СНСД имати одлучујућу улогу и у наредном четворогодишњем периоду.

„СНСД је побједничку кампању `Окупљање за Републику Српску` почео у Источном Сарајеву, а окончавамо је данас на Тргу Крајине у Бањалуци“, рекао је Рајчевић новинарима у Бањалуци.

Он је нагласио да је Бањалука увијек била бастион СНСД-а, те навео да је ово право вријеме да на лијеп начин у дружењу са кандидатима странке и формално заврши кампања.

Према његовим ријечима, Бањалука и даље остаје бастион СНСД-а, а кандидат коалиције „Окупљени за Бањалуку“ за градоначелника Бањалуке Игор Радојичић нема никакву конкуренцију у овом граду и несумњиво је да ће у недјељу, 15. новембра, остварити до сада најбољи резултат.

„Гарант томе су позитивне реакције са терена које смо добијали током кампање и све што је урађено до сада у Бањалуци и оно што ће тек бити урађено. И Радојичић и наша одборничка листа имају добар план под називом „Бањалука 2025 плус“ и у њему је садржано све што би требало да од Бањалуке направи модеран, савремени средњоевропски град“, поручио је Рајчевић.

Он је навео да вјерује да ће тако и бити, те да вјерује у непогрешиву интуицију људи.

Рајчевић каже да се данас чуо са Игором Радојичићем, који је позитиван на вирус корона и налази се у изолацији, истакавши да се осјећа добро.

„Радојичић је заиста ентузијастичан и оптимистичан и жао ми је што се ово десило у финишу предизборне кампање. Али без обзира на то, мјесто градоначелника га чека и након недјеље, 15. новембра“, истакао је Рајчевић.

Архива