Радмановић: Сигуран у побједу Југовића и Ћосића

03.11.2020 Актуелно

Потпредсједник СНСД-а Небојша Радмановић рекао је данас на Палама да је сигуран у побједу кандидатаове партије за начелника општине Пале Бошка Југовића и за градоначелника Источног Сарајева Љубише Ћосића.


„Мислим да СНСД показује шта може и како хоће, какве у овом моменту има кадар на подручју и Пала и града Источног Сарајева, тако да очекујемо озбиљан резултат и још бољи него раније. Очекујемо побједу Југовића јер је то заслужио и доказао својим радом, као и побједу Ћосића на подручју града“, истакао је Радмановић у изјави за Срну.


Радмановић је рекао да је Ћосић на садашњем послу за начелника општине Источно Ново Сарајево показао шта може и то је разлика у односу на противнике који су били градоначелници и нису ништа показали.
Он сматра да ће грађани Источног Сарајева бити задовољни у цјелини са СНСД-ом.
Радмановић је приликом посјете промотивном штанду СНСД-а на Палама разговарао са кандидатима за одборнике у Скупштини општине и начелником, те истакао да су Пале једна врло важна локална заједница, како за Републику Српску, тако и за БиХ у цјелини.

„Овде сам и због тога што Пале привлаче велики број туриста због Јахорине чији се већински дио налази на територији Пала и то привлачи многе инвестиције из Српске, али и региона. То је врло важна ствар“, нагласио је Радмановић.
Предсједник Општинског одбора СНСД-а Пале и кандидат за начелника општине Бошко Југовић нада се да ће избори проћи у фер и коректном процесу.
„Мислим да ће грађани учинити добру ствар ако дају глас мени, прије свега листи СНСД-а и Љубиши Ћосићу као кандидату за градоначелника Источног Сарајева, јер ћемо имати, прије свега, наставак једне озбиљне инвестиционе приче на подручју Пала, као и једно јединство локалне власте на општинском и републичком нивоу“, поручио је Југовић.


Према његовим ријечима, јединство локалне и републичке власти је нешто што даје наду да се иде напријед, да се лакше може долазити до пројеката, пројектних рјешења, финансијских токова и свега онога што треба за једној локалној заједници, поготово у развоју, као што су Пале.
Југовић је рекао да су Пале импонзантна локална заједница, да се близу налазе факултети, студентски домови, а све то у подножју прелијепе дестинације као што је Јахорина.
„Ми немамо дилему и знаћемо да управљамо тим ресурсима. Од грађана очекујемо да дају свој глас на праву страну, а то је сигурно СНСД. То сам сигурно ја као кандидат за начелника и Ћосић као кандидат за градоначелника“, рекао је Југовић.
Он је навео да је најбитније понашање локалне заједнице када је ријеч о ситуацији са епидемијом вируса корона и очување привреде, будући да општину Пале очекује зимска туристичка сезона на Јахорини, као и очување инвестиционог циклуса.

Архива