Павловић: Тортура према запосленим у градској управи престаје у недјељу

10.11.2020 Актуелно

Кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора Далибор Павловић изјавио је Срни да је у посљедње двије седмице разговарао са великим бројем запослених у Градској управи, градским предузећима и установама који су, како је рекао, навикнути на досадашњи однос ДНС-а према запосленима, бринули за свој статус послије његове побједе на предстојећим локалним изборима.

„Увјерио сам их да ћу бити градоначелник свих грађана и да нико неће изгубити посао. Синоћ сам се срео и са троје активиста ДНС-а запослених у Градској управи Приједора који су ми се сами јавили, забринути за свој посао послије моје побједе на изборима у недјељу. Рекао сам им да немају разлога за забринутост и да нико неће остати без посла, без обзира на страначку или било коју другу припадност“, истакао је Павловић.

Он је нагласио да ће за њега основни критеријум за запошљавање у јавном сектору Града Приједора бити рад и залагање, а никако страначка припадност, тако да, како је рекао, од његове побједе не треба да страхују чланови било које странке, већ само нерадници и ухљеби.

Павловић тврди да су у Градској управи успјели да препознају једну особу са њим у друштву на фотографијама, које су синоћ објавили поједини медији, и да је та особа данас, цијели дан, била изложена испитивању и малтертирању.

„Такво понашање и тортура према запосленима престаје у недјељу. Градска управа, али и остала градска предузећа и установе нису приватно власништво ДНС-а, већ припадају свим Приједорчанима. Послије моје побједе у недјељу нико неће изгубити посао, а једино мјерило према којем ће запослени бити вредновани биће њихово знање и залагање“, поручио је Павловић.

Он је апеловао на све запослене да не пристају на уцјене и условљавања да гласају за ДНС.

„Свјестан сам да су и запослени у Градској управи и у осталим градским предузећима упознати са посљедњим истраживањима јавног мњења која редом указују да ћу од недјеље бити градоначелник Приједора, јер резултати показују да је разлика између мене и мог противкандидата више од осам хиљада гласова. Поручујем свим радницима у јавној управи Пријдеора још једном да не брину за свој статус и да слободно гласају по свом личном нахођењу, а уколико икада буду трпјели било какава политички притисак могу ми се обратити за помоћ“, закључио је Павловић

Архива