Додик: СНСД жели да врати златни период за Соколац

09.11.2020 Актуелно

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изразио је увјерење приликом посјете Општинском одбору СНСД-а Соколац да ће вријеме које долази, без обзира на пандемију вируса корона, пружити шансу свима да се боље ради и да се пројекти, које треба спровести на Сокоцу, спроводе без застоја.

Додик је вечерас пружио подршку Општинском одбору СНСД-а Соколац пред предстојеће локалне изборе те кандидату за начелника општине Соколац, Бојану Kопривици, кандидату за градоначелника Источног Сарајева Љубиши Ћосићу и листи кандидата за одборнике у Скупштни општине Соколац, изражавајући увјерење да ће они добити подршку највећег броја бирача.

Он је нагласио да се мора консолидовати општина Соколац, јер је потребно да се консолидују њени буџетски рачуни, што свакако захтијева подршку Владе Републике Српске.

„Влада и институције Републике Српске никада нису оклијевале да помогну Сокоцу у ономе што је била потреба ваших суграђана“, рекао је Додик.

Он је додао да то најбоље показује период када је СНСД имао на Сокоцу свог начелника и изразио увјерење да је то био „златни период за ову локалну заједницу“, те истакао да СНСД жели да врати то вријеме.

Поздрављајући присутне грађане који су га дочекали окупљени на улици, Додик је изразио жељу да заједно направе доста више оптимизма за живот овдје и у читавој Републици Српској.

Додик је грађане општине Соколац позвао да изађу на изборе и да подрже кандидата Општиснког одбора СНСД-а Соколац Бојана Kопривицу за начелника општине, кандидата СНСД-а за градоначелника Источног Сарајева Љубишу Ћосића и одборничку листу СНСД-а за локалну скупштину на Сокоцу.

„Након тога можемо да на миру планирамо и реализујемо планове, а када они побиједе ја ћу довести пола Владе Републике Српске да планирамо које ћемо пројекте овдје реализовати“, поручио је Додик.

Архива