Додик: Друштву у Српској потребна стабилна политичка структура

05.11.2020 Актуелно

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је да је друштву у Републици Српској потребна стабилна политичка структура која ће се кретати кроз ово вријеме пандемије, а која ће поготово бити стабилна након пандемије како би осигурала развој.

Након данашње посјете Градском изборном штабу Младих социјалдемократа у Бањалуци, Додик је истакао да, уколико та структура буде дестабилизована или нејасна, онда ће читаво друштво отићи у декаденцију у смислу да се неће бавити питањима развоја.

„Овдје нам је изнад свега потребна стабилна структура и увјерен сам у велику побједу СНСД-а“, рекао је Додик новинарима.

Лидер СНСД-а је нагасио да су млади ове странке веома активни те да је на одборничкој листи за Скупштину Бањалуке четворо кандидата млађих од 30 година.

„Разговарали смо о начину на који се води кампања, о потреби да будемо присутни међу људима, да водимо позитивну кампању, да људима у Бањалуци саопштимо да имају на шта да рачунају“, навео је Додик.

Додик је изразио увјерење да ће млади кандидати за одборнике у Бањалуци постићи добар резултат и да ће заједно градити нову структуру младих у Бањалуци који ће у неком периоду, за неколико изборних кругова, преузети одговорност за стање у граду и Републици.

„Бањалука је веома важна. Мислим да имамо добар развој ситуације. Обуставили смо јавна окупљања и опредијелили се да на овај начин дјелујемо и да дођемо што више индивидуално у контакт са људима“, рекао је Додик.

Архива