Цвијановић: Борци одиграли одлучујућу улогу у одбрани Српске

07.11.2020 Актуелно

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је крсну славу – Митровдан предсједнику Борачке организације Републике Српске /БОРС/ Миломиру Савчићу и њеним члановима и нагласила да је то прилика за подсјећање на херојске борбе бораца који су одиграли одлучујућу улогу у одбрани и очувању Српске.

– У име грађана Српске и своје име, Вама, свим борцима Српске и породицама погинулих и несталих бораца упућујем најискреније честитке поводом обиљежавања Митровдана – крсне славе Борачке организације – навела је Цвијановић у честитки.

Она је истакла да је обиљежавање крсне славе БОРС-а прилика да се са неизмјерном захвалношћу и посебним пијететом подсјетимо на херојске борбе бораца који су, вођени часним циљевима и несебичном храброшћу, бранећи право на живот и слободу српског народа, одиграли одлучујућу улогу у одбрани и очувању Српске.

– Њихова жртва све нас обавезује, али и опомиње да нема важнијег задатка од оног да чувамо тешко стечену слободу, чувамо, јачамо и унапређујемо Републику Српску и њене институције – наводи се у честитки предсједнице Српске.

Архива