Цвијановић: Бањалуци потребна озбиљна власт

05.11.2020 Актуелно

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је данас да је Бањалуци потребна озбиљна власт, те да ће Млади социјалдемократи дати огроман допринос побједи СНСД-овог кандидата за градоначелника, али и обезбиједити што већи број гласова за одборничку листу.


Након данашње посјете Градском изборном штабу Младих социјалдемократа Бањалука, Цвијановићева је нагласила да су многи препознали потенцијал младих људи ове странке, који су на листи кандидата за одборнике у Скупштини града, а чије су биографије боље него биографије неких људи који су истакнути кандидати за начелничке позиције.

„Ми вјерујемо у њих и СНСД је увијек улагао у младост и у младу структуру, знајући да је успјех партије када оставите иза себе довољно свјесне и савјесне људе који ће знати да препознају политичке циљеве и да воде политику на начин који ће бити на добробит наших грађана“, рекла је Цвијановићева новинарима.

Цвијановићева је навела да је ова омладинска организација сигурно једна од најјачих организација у оквиру СНСД-ове структуре у Републици Српској.

Предсједник Младих социјалдемократа Бањалуке Александар Бузаковић рекао је да су на састанку усаглашавани договори око финиша кампање.

„Увјерени смо у побједу СНСД-а и нашег кандидата за градоначелника. Имамо велику подршку наших младих суграђана и сматрамо да ће сви наши млади кандидати остварити добар резултат и ући у Скупштину града“, истакао је Бузаковић.

Он сматра да су млади у Бањалуци препознали СНСД, о чему, како је навео, говори свакодневна посјета Градском изборном штабу Младих социјалдемократа у Бањалуци.

Архива