Вишковић: Подршка Младену Малетићу и кандидатима за одборнике

16.10.2020 Актуелно

Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић дао је данас пуну подршку кандидатима ове странке на предстојећим изборима за начелника општине Источни Стари Град Младену Малетићу и одборнике у локалном парламенту, истичући да ће побједа СНСД-а помоћи бржем развоју ове општине.

„Ови људи имају пуну подршка СНСД-а и желимо да се и они придруже породици СНСД-ових локалних заједница. Наша жеља је да се општина Источни Стари Град убрзано развија, а људи који овђе живе да имају услове за живот достојне 21. вијека“, изјавио је Вишковић Срни.

Он је изразио наду да ће од новембра у овој општини начелник бити из СНСД-а и да ће заједно са коалицијом имати скупштинску већину, као и да ће у свим локалним заједницама на подручју града Источно Сарајево СНСД бити на власти.

Вишковић је подсјетио да су Влада и институције Републике Српске, без обзира што је начелник из друге политичке опције, улагале у општину Источни Стари Град и нису је заобилазили.

„Ово посебно наглашавам због становника ове локалне заједнице, који знају колико су институције Српске улагале у ову општину, али није било конекцији која би требало да буде и која би била да је начелник из СНСД-а“, навео је Вишковић.

Kандидат за начелника општине Источни Стари Град из СНСД-а Младен Малетић изјавио је да ова странка наставља да ради као што је радила и 2016. године када су направили најбољи резултат од оснивања СНСД-а у Источном Старом Граду и освојили пет одборничких мјеста.

„Наш садашњи циљ, осим начелничке позиције, јесте и шест, седам одборника и да остваримо што бољи резултат“, поручио је Малетић.

Он је захвалио Вишковићу на доласку, истичући да се тако види озбиљан приступ СНСД-а према Источном Старом Граду гђе је неопходно извршити дуго очекиване промјене.

Предсједник ОО СНСД Источни Стари Град Дубравка Драгаш захвалила је Вишковићу на посјети, истакавши да је она веома значајна за једну изразито неразвијену локалну заједницу као што је њихова.

„Нама је циљ да СНСД узме власт у Источном Старом Граду како би се направио континуитет између републичке и локалне власти на добробит људи који живе овђе и развоја ове општине“, изјавила је Драгашева.

Архива