СНСД посвећен развоју Доњег Жабара

23.10.2020 Актуелно

Лидер СНСД-а Милорад Додик рекао је данас у Доњем Жабару да је СНСД веома заинтересован за развој те општине, не само опредјeљењем, него и свим што је чинио и што чини за ту локалну заједницу, која данас има стратешки значај за Републику Српску.

„Зато је веома важно да у сваком погледу, а посебно у погледу развоја општине, имамо добру сарадњу локалних органа власти са републичким. Најбоља ситуација јесте када то кореспондира и када је политичка опција иста у локалној заједници са републичким нивоом“, рекао је Додик новинарима.

Он је истакао да је намјера да у Доњем Жабару буде урађено све што је неопходно да људи осјете припадност Републици, да буду подржани сви пројекти и нови начелник Перо Павловић и да та општина буде дио снажне породице СНСД-а и коалиционих партнера широм Републике Српске.

„Мислим да у том погледу постоје добре шансе и да смо овђе урадили много да можемо пред ове добре људе изаћи с образом. Увијек смо са њима у важним тренуцима и остаћемо посвећени развоју ове општине“, поручио је Додик. 

Архива