СНСД Пале: СНСД самоувјерено излази на изборе, порука ПДП-у и СДС-у – важно је учествовати

11.10.2020 Актуелно

СНСД Пале позвао је кандидате за начелника Пала и градоначелника Источног Сарајева на предстојећим локалним изборима, Ненада Вуковића и Мирослава Лучића, да класичну предизборну кампању прије њеног званичног почетка престану „умотавати“ у медијску обланду неформалних разговора са грађанима, јер на тај начин потцјењују првенствено њихову интелигенцију, што потврђују и бројне реакције на друштвеним мрежама.

„СНСД није изненађен оваквим перформансима на градској ОСМ ТВ, која је и купљена зарад промоције личних интереса градских отаца и партија које представљају, нити би нам сметало да сте кампању започели још прије неколико мјесеци, јер вам то свакако неће помоћи да остварите жељени изборни резултат“, истиче се у саопштењу.

Из Општинског одбора СНСД Пале наглашавају да нико не оспорава њихово право да разговарају са људима, макар сада, када већ то нисте чинили годинама уназад, али сматрају да је потпуно дегутантно да злоупотребљавају грађане на начин да пред укљученим камерама тобож брину за њихове проблеме, док их по гашењу лампица препуштате најезди ваших страначких активиста који им прије почетка званичне предизборне кампање дијеле рекламни материјал.

Из паљанског СНСД су подсјетили да у посљедње вријеме често слушају приче о легалистичком имиџу представника ПДП-а и СДС-а, као и лидере ових партија који наглас поздрављају легалитет и легитимитет актуелног састава ЦИK БиХ, који су добрим дијелом формирали у сопственим кабинетима, па сходно таквој матрици позивају и овдашње кандидате тих партија на предстојећим изборима „да буду бар мало достојанствени и поштују правила прописана законом и упутствима чак и ове и овакве ЦиK БиХ“.

„СНСД у Палама самоувјерено излази на локалне изборе, свјестан своје снаге која проистиче из видљивих резултата нашег рада и водиће правовремену и фер кампању. Желимо да изборни процес протекне у најбољем реду и увјерени смо у побједу у Палама и граду Источно Сарајево. А, што се вас из ПДП и СДС тиче…Ако, важно је учествовати“, поручили су из СНСД-а Пале.

Архива