СНСД, ДЕМОС И СП потписали коалициони споразум

28.10.2020 Актуелно

СНСД, Демос и СП у Милићима потписали су данас коалициони споразум о подршци кандидату СНСД-а за начелника општине Милићи Марку Савићу. Савић је рекао да овај коалициони споразум треба схватити као „добар костур за коалициони однос након локалних избора и дефинисања изборних резултата“

„Ми остављамо могућност и проширења ове коалиције, али уз договор свих партнера који су потписали коалициони споразум. Они су одлучили да дају подршку мени као кандидату и у сврху заједничког дјеловања и у сврху свеобухватног развоја Милића“, навео је Савић.

Он је напоменуо да је ово природна коалиција, коалиција која је и на нивоу Републике Српске.

„Надамо се да ћемо заједничким снагама доћи до побједе, јер ниједан озбиљан посао нико не може да уради сам“, истакао је Савић.

Он је рекао да предстоји изузетно тежак период након избора „због опште ситуације“.

„Требају нам озбиљни и здрави партнери са којима можемо креирати локални развој, градити партнерство и заједнички дјеловати кроз скупштину, ради побољшања стандарда грађана и враћања пољуљане наде да је будућност свих нас и наше дјеце у Милићима. Наш фокус је на локалним људима и на том трагу ћемо остати и у будућности“, додао је Савић.

Предсједник Општинсог одбора СП Круно Влачић рекао је да та партија даје подршку Савићу, изражавајући наду да ће послије 15. Новембра бити побједници „и што се тиче начелника и скупштинске већине“.

Он је додао да је циљ СП да се у будућем периоду посвете грађанима Милића и да покушају да поправе стандард и надање грађана Милића у останак у овом мјесту.

Предсједник Општинског одбора Демоса Бојан Црногорац рекао је да та странка даје подршку Савићу јер жели „да се оствари нешто боље и нешто свјетлије у Милићима“.

„Три странке које су потписнице овог споразума имају приближно исте циљеве. То су све привредници који су окупљени око Милића и за Милиће. Због тога дајемо подршку Савићу, а грађанима Милића ћемо показати да их нећемо изневјерити“, поручио је Црногорац.

Архива