Предсједница Српске честитала Ани Брнабић избор за предсједницу Владе

29.10.2020 Актуелно

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је Ани Брнабић избор за предсједницу Владе Републике Србије, истичући да је за Српску и њене грађане од изузетне важности снажна и просперитетна Србија, као регионални лидер и незаобилазни фактор мира и стабилности.

– С обзиром на наше чврсте везе у свим областима, од политичких и економских, до културних и институционалних, желим и овом приликом да истакнем снажну опредијељеност за стално унапређење и развој свеукупних односа Републике Српске и Републике Србије – нагласила је предсједница Српске.

У честитки упућеној у име грађана Републике Српске и у своје име, Цвијановић је изразила увјерење да ће Брнабић, заједно са министрима у новоизабраној Влади Републике Србије, наставити да води одговорну и политику континуитета, која ће Србији обезбиједити даљи економски и свеукупни развој.

– Уз искрено увјерење да ће Република Србија успјешно наставити пут реформи, као и даљу афирмацију како на унутрашњем, тако и на међународном плану, срдачно Вас поздрављам и желим много успјеха у будућем раду – наводи се у честитки предсједнице Републике Српске.

Архива