Глигорић: Створени су сви предуслови за добар изборни резултат

20.10.2020 Актуелно

Kандидат СНСД-а за начелника општине Челинац Владимир Глигорић рекао је Срни да су створени сви предуслови да ова партија на предстојећим локалним изборима оствари побједнички резултат, како за позицију начелника општине, тако и за највећи број одборника у локалној скупштини.

„Циљ нам је да заједно са коалиционим партнерима чинимо скупштинску већину и након избора и да имамо довољно одборника да формирамо стабилну власт“, рекао је Глигорић, након састанка са потпредсједником СНСД-а Радованом Вишковићем.

Он је навео да ће и у наредном периоду ова странка уложити напоре да би наставила пут развоја Челинца, у оквиру инвестиција у инфраструктурне пројекте и друге планиране активности.

Вишковић је рекао да је и досадашњи начелник општине Челинац Момчило Зељковић доста урадио за развој ове општине, те да Општински одбор СНСД-а Челинац има амбициозне планове за ову локалну заједницу и након локалних избора.

„Сада имају шест одборника у Скупштини општине, а план им је да након избора имају девет, те да заједно са коалицијом имају скупштинску већину и стабилан тим, са којим ће радити у наредном периоду“, навео је Вишковић.

Он је нагласио да ће институције Српске наставити да помажу развој Челинца, као и до сада.

Архива