Додик увјерен у побједу и наставак важних пројеката

24.10.2020 Актуелно

Предсједник СНСД-а Милорад Додик увјерен је у велику побједу у Модричи на локалним изборима 15. новембра и да ће се наставити реализација важних пројеката на том простору, попут изградње Коридора „Пет це“.

„Важан пројекат је изградња Коридора Пет це који је интегрални пројекат повезивања Бањалуке и Бијељине са ауто-путем, а значајно је за Модричу да ће на овом простору бити петља, која ће омогућити развој привреде у општини“, рекао је Додик, који је данас у Модричи дао подршку кандидатима СНСД-а у овој општини.

Он је истакао да Модрича заслужују подршку која ће са новим руководством и новим начелником бити интензивнија послије 15. новембра.

Додик је подсјетио да је СНСД због вируса корона одлучио да откаже јавне скупове и да пређе на индивидуалну кампању, уз обраћање медијима.

„Корона вирус онемогућава нас да у пуном замаху радимо и морамо водити рачуна да корона зауставља и економију, добре планове, али исто тако нема и неће бити разлога да због короне станемо“, рекао је Додик.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Мара Милошевић, рекла је да је предност Модриче уз томе да ће, када прође коридор „Пет це“ бити изграђена пословна зона, која ће омогућити долазак инвеститора, а тиме бржи развој привреде.

Према њеним ријечима, Модричи је, поред инфраструктурних пројеката, битан долазак инвеститора.

Милошевићева, чију су кандидатуру подржали и ДНС и СП, не сумња у побједу 15. новембра, те истиче да ће послије тога крупним корацима кренути у развој Модриче.

Предсједник модричког одбора СНСД-а и носилац одборничке листе Јован Мишић рекао је да СНСД активно ради на припреми за изборе и да су Модричани препознали Мару Милошевић као најозбиљнијег кандидата за начелника, а листу СНСД-а као побјендичку на изборима.

Он је напоменуо да је Модрича пет, које је данас посјетио Додик, насеље настало на ливади, а да је то данас модерна мјесна заједница која има канализацију, воду, расвјету, струју и то све захваљујући Влади Репбулике Српске.

Додик је са руководством Општинског одбора СНСД-а и кандидатима на предстојећим изборима посјетио мјесто Милошевац, традиционално најјаче упориште СНСД-а у Модричи. У посјети Милошевцу био је и Срђан Рајчевић, шеф Изборног штаба СНСД-а.

Најављена шетња Додика и кандидата центром Модриче није одржана због кише

Архива