Додик: Привући још инвестиција у Шипово

22.10.2020 Актуелно

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је данас у Шипову да се та општина развија и да ће заједно са кандидатом СНСД-а за начелника Миланом Kовачем и кандидатима за одборнике моћи да привуче још више инвестиција.

„Актуелни начелник Kовач је успјешан, подржавам га и заједно ћемо да привучемо још више инвестиција – да дјеца имају разлога и мотива да остану у Шипову“, нагласио је Додик.

Он је нагласио да је потребно да са коалиционим партнерима имају скупштинску већину која гарантује стабилност ове општине.

„Овдје сам у оквиру предизборне кампање да подржим Kовача и да будемо окупљени око идеје стабилног Шипова. Важно нам је да овдје имамо важне инвестиције, као што је овај пут који реконструишемо, градимо према Језеру“, навео је Додик, који је данас на улазу у Шипово озваничио и почетак реконструкције пута Шипово-Језеро.

Kовач је рекао да иза ове странке, иза стабилне структуре, остају дјела и резултати и да је народ то препознао, те истакао да планирају у нове побједе са новим пројектима.

„Много смо урадили у протекле четири године, улагали смо у све сфере друштвеног живота – од спорта, образовања, културе, путне инфраструктуре. Досад смо асфалтирали око 80 километара пута и требали бисмо завршити још двадесетак километра у току године. Свако мјесто биће покривено асфалтом, а то је важно јер се људи враћају у Шипово“, навео је Kовач и додао да ће се борити за још боље услове.

Додик је данас посјетио и мјештане села Глишићи у Горњим Мујџићима.

Архива