Додик: Добој данас синоним за успјех

24.10.2020 Актуелно

Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је да је Добој данас синоним успјешног града у који је инвестирано око 700.000.000 КМ.
„Град има амбиције, а наравно свима је познато да без амбиције ништа не може да се уради“, изјавио је Додик новинарима у Добоју, током представљања кандидата Градског одбора СНСД-а на локалним изборима.

Он је захвалио Борису Јеринићу, актуелном градоначелнику, што је поново прихватио да се кандидује на ову функцију, предсједнику добојског СНСД-а Обрену Петровићу на преданој афирмацији ове локалне заједнице, те кандидатима на листи за локални парламент што су изразили спремност да учествују у доношењу важних одлука за развој Добоја, који је од стратешког интереса за Републику Српску.

Он је поздравио то што је у овом граду остварена политичка синергија, реализовани инфраструктурни пројекти, те успостављена друштвена хомогенизација.

„Град Добој је данас већ синоним за успјех“, изјавио је Додик и подржао идеју Јеринића и Петровића да реализују пројекат субвенционисања куповине стана за младе брачне парове како би се задржали да остану у овој локалној заједници.

Додик је подржао и друге инфраструктурне пројекте, између осталих, изградњу спортске дворане и болнице, уређење корита ријеке Босне, градње обилазнице око града и друге.

Он је изразио жељу да период власти СНСД-а у Добоју буде обиљежен неспорним развојем града, што градоначелник Јеринић са својим тимом и Петровић већ реализују, па Добој ставља у ред најактивних и најекспанзивнијих.

Додик очекује да ће грађани препознати рад и подржати кандидате добојског СНСД-а и поручио да само снажне политике могу радити велике ствари, а да Добој има све претпоставке да се наметне као један од одлучујућих центара у Српској.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Борис Јеринић очекује сигурну изборну побједу.

„Ми у Добоју знамо шта значи када смо окупљени и то смо показали у протекле двије године. Уз подршку институција Републике Српске кренули смо у прогресивни развој града и моја жеља је да у наредном периоду исто тако останемо окупљени за Добој, како бисмо завршили започете пројекте, али и реализовали нове идеје заједно са Владом Српске, на добробит свих грађана“, изјавио је Јеринић.

Он је поручио да се 15. новембра не зауставља кампања већ настављају активности важне за ову локалну заједницу.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Обрен Петровић рекао је да је ова странка константно на терену и у раду, те да очекује такмичарски дух са другим политичким субјектима с циљем да ова локална заједница буде перспективна. /крај/алу/да/фото

Архива