Додик честитао рођендан Путину

07.10.2020 Актуелно

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је рођендан предсједнику Руске Федерације Владимиру Путину, пожељевши му добро здравље, личну срећу и успјех на свим пољима, те изразио захвалност на напорима које чини на промоцији мира, стабилности и равноправности народа у цијелом свијету.

– Поштовани предсједниче, част ми је и задовољство да Вам пожелим срећан рођендан, добро здравље, много среће и успјеха у животу како на приватном, тако и на професионалном плану – навео је Додик у честитки.

Он је нагласио да су блиски и братски односи са Руском Федерацијом један од стратешких приоритета Републике Српске и српског народа у БиХ.

– Као српски члан Предсједништва БиХ желим да изразим своју чврсту опредијељеност да наставимо да радимо на јачању односа са Руском Федерацијом на свим пољима, од економије, привреде, тиризма, па до образовања и културе – истакао је Додик.

Српски члан Предсједништва изразио је захвалност руском предсједнику и руководству Руске Федерације на подршци и помоћи коју су пружили, као и досљедном ставу када је ријеч о унутрашњим приликама у БиХ, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

– Уз најљепше жеље за Ваш рођендан, молим Вас, поштовани предсједниче, примите изразе мог дубоког поштовања – навео је Додик у рођенданској честитки.

Предсједник Русије Владимир Путин данас навршава 68 година. Рођен је 7. октобра 1952. године у Санкт Петербургу.

Архива