Додик честитао Брнабићевој избор за премијера Србије

28.10.2020 Актуелно

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је Ани Брнабић поновни избор за предсједника Владе Србије и истакао да је снажна и економски стабилна Србија од посебног значаја не само за Републику Српску, већ и за цијели регион.


Додик је изразио увјерење да ће Брнабићева својим преданим радом, што је показала у претходном мандату, и опредијељеношћу за снажан развој своје земље допринијети даљем афирмисању Србије на унутрашњем и међународном плану.

„Србија је постала незаобилазан политички фактор у региону, Европи и свијету, што је од великог значаја и за нас у Републици Српској и БиХ. Увјерен сам да ћемо наставити успјешну сарадњу и развијати још боље међусобне односе за добробит нашег народа“, истакао је Додик у честитки.

Српски члан Предсједништва БиХ изразио је опредјељење за успјешном сарадњом са Србијом, те наставак рада на реализацији започетих заједничких пројекат и покретање нових за добробит и просперитет становника Републике Српске, Србије и БиХ, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

Архива