Цвијановић: Увјерени у побједу свих кандидата

19.10.2020 Актуелно

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић данас је у Прњавору исказала пуну подршку кандидатима ове странке на предстојећим локалним изборима и изразила увјерење у њихову побједу јер желе од своје локалне заједнице да направе мјесто за бољи живот.


Цвијановићева, која је разговарала са кандидатима СНСД-а у Прњавору, нагласила је да је предуслов за реализацију свих пројеката и иницијатива – стабилна власт.

„Зато сам сигурна да ћемо у Прњавору имати убједљиву побједу, како начелничког кандидата, тако и одборничке листе. Они ће бити у прилици да око себе окупе коалиционе партнере да бисмо имали стабилну локалну власт, јер нам та стабилност треба да заједно са републичким институцијама можемо реализовати бројне пројекте који су у функцији побољшања живота наших грађана“, рекла је Цвијановићева новинарима.

Она је нагласила да све што се данас ради – ради се да би генерацијама које долазе било боље, да би се оствариле претпоставке за бољи живот.

Цвијановићева је рекла да је поносна на људе окупљене у СНСД-у који разумију да се политика не живи данас и да политика не значи ангажман једне генерације.

„Презадовољна сам чињеницом да у оквиру СНСД-ове структуре има толико младих људи који су у својим најбољим годинама, када могу да буду и креативци, предлагачи и реализатори добрих идеја. У Прњавору, на челу општине, имамо управо таквог човјека који је посвећен свом граду, бољем животу суграђана и стабилности Републике Српске, знајући да је то оквир за наше животе и да је то приоритет његовог рада и наше заједничке партије – СНСД-а“, рекла је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Прњавор Дарко Томаш рекао је да СНСД кампању води протекле четири године дружећи се са људима на терену и рјешавајући њихове проблеме, а да је ових мјесец дана само форма која треба да задовољи форму кампање.

„Ми смо на подручју општине уложили више од 16 милиона КМ у инвестиције, на подручју града око 10 милиона КМ, што је видљиво на сваком кораку. Велику помоћ смо имали од републичких власти јер су финансирали више од 80 одсто реализованих пројеката или пројеката који су у фази реализације“, напоменуо је Томаш.

Архива