Цвијановић: Свака странка да одлучи какав ће имати став

17.10.2020 Актуелно

Потпредсједник СНСД-а, Жељка Цвијановић, изјавила је поводом коалициног дјеловања са ДНС-ом да је на свакој странци да на својим органима одлучи какав ће имати став.

„Могу да говорим у име СНСД-а и рећи ћу да ми увијек промовишемо причу да треба да имамо стабилну, широку, велику коалицију. У крајњем случају, то смо и радили у претходном периоду „дијелећи“ многе важне позиције људима из коалиционих партија да бисмо разумјели да морамо у партнерству да радимо“, рекла је Цвијановићева новинарима у модричком насељу Добор.

Она је нагласила да то како ће ко одлучивати су дефинитивно ствари које припадају свакој политичкој партији понаособ.

„Очекујем, ако сте „унутра“, онда морате бити искрени, јер морате имати такав однос и то је нешто што желимо да видимо у тој нашој коалицији“, рекла је Цвијановићева.

Она је нагласила да је, што се тиче СНСД-а, добродошао свако ко жели да развија Републику Српску, да пружи допринос ономе што раде у политичком и економском смислу.

„Развијајући Републику Српску, оно што очекујемо као највећа и најважнија политичка партија јесте добре односе, искрен приступ свих. Kад смо већ на заједничком путу борбе, онда треба да се ослободимо одређених личних приступа и понашамо као озбиљне политике“, рекла је Цвијановићева.

Архива