Вишковић: Хит је ових дана тужити премијера

25.09.2020 Актуелно

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић изјавио је данас да је тужење премијера хит у задњих пар дана и најавио да и сам спрема разне тужбе.

На питање новинара у Бијељини да прокоментарише тужбу коју је против њега поднио Предраг Томић, Вишковић је нагласио да свако има право да тражи своја права на законом дозвољен начин, па и Томић, којег, како је рекао, познаје из Зворника.

Вишковић је појаснио да је Томић био директор Инспектората Републике Српске, да је смијењен, а на његово мјесто је дошла жена, те да је то урађено на приједлог његове партије, а не на приједлог премијера.

– Испоштована је судска одлука, поново је био враћен на то радно мјесто, послије тога поново смијењен. Он има поново право да тужи и, ево, одлучио се да тужи премијера, зато што је то хит у задњих пар дана, али спремам и ја разне тужбе. Према томе, ту смо, борба иде даље! – каже Вишковић.

На питање новинара о случају Сребреница и оптужбама из Федерације БиХ на његову адресу, Вишковић је поручио да глупости не коментарише и додао да је све о томе рекао синоћ за РТРС.

Архива