Тегелтија: Очекујем побједу Грујичића

08.09.2020 Актуелно

Члан Извршног комитета СНСД-а Зоран Тегелтија рекао је данас да очекује и да је процјена да ће актуелни начелник општине Сребреница Младен Грујичић побиједити на предстојећим изборима јер је показао да зна како да руководи општином.

– То ће урадити заједно са нашим партнерима који су подржали Грујичића, док сам СНСД очекује да и даље буде најјача политичка опција, прије свега из српског народа, а у овом тренутку очекујемо да будемо највећа политичка опција без обзира на то којој националној структури припадају гласачи – рекао је Тегелтија који је са чланом Главног одбора СНСД-а Сташом Кошарцем разговарао са представницима Општинског одбора СНСД-а Сребреница о припремама за локалне изборе.

Тегелтија је рекао да су схватили и видјели да Општински одбор СНСД-а зна шта треба да ради и како треба да се води изборни процес, додајући да су то показали у претходном времену и начин на који су побиједили.

– Сви добронамјерни грађани Сребренице свјесни су да је локална власт, коју је предводио начелник Грујичић испред СНСД-а, испунила њихова очекивања, да је била посвећена самој Сребреници и да није живјела неки вањски живот, гдје би им Сребреница служила као мјесто политичке промоције већ су живјели живот обичних људи у Сребреници – нагласио је Тегелтија, који је и предсједавајући Савјета министара.

Он је додао да је локална власт ријешила много важних пројеката који нису резултат буџета Сребренице и да очекују да буде реализован онај дио пројеката који је био обећан од прошлог сазива Савјета министара.

На састанку, којем је присуствовао и Грујичић, наглашен је значај исказаног политичког јединства и окупљања око идеје да један српски кандидат изађе на изборе, имајући у виду специфичности ове локалне заједнице.

Архива