Рајчевић: СНСД ће задржати апсолутну доминацију у Изборној јединици 4

01.09.2020 Актуелно

СНСД ће на предстојећим локалним изборима задржати апсолутну доминацију у изборној јединици 4, у којој се очекује побједа у свим општинама. Ово је данас истакнуто са састанку руководства Главног изборног штаба СНСД са руководствима општинских одбора ове странке из Модриче, Дервенте, Брода и Вукосавља.

– Снага СНСД-а у Изборној јединици 4 ће и на овим изборима доћи до изражаја. Имамо организацију у стању политичке мобилизације, квалитетан одабир кандидата за начелнике који представља спој младости и искуства и рачунамо на апсолутну побједу у свим локалним заједницама у овој изборној јединици. Сарадња са републичким нивоом гарантује даљи инфраструктурни развој, а није занемарив ни број посланика СНСДа у НСРС који долазе из ових локалних организација. Све то је рецепт за ентузијазам и насе увјерење да је побједа неминовна – рекао је шеф Главног изворног штаба СНСД Срђан Рајчевић.

Предсједник ОО СНСД Модрича Јован Мишић нагласио је да се у овој општини очекује велика побједа СНСД.

– Драго ми је што смо ми данас угостили руководство ГИШ-а и наше колеге из сусједних општина. СНСД у Модричи зна који су проблеми сваког становника и сваки дан нашег рада је усмјерен ка рјешавању тих проблема. То је и разлог због кога у континуитету добијамо подршку грађана Модриче. Наша организација је освјежена, подмлађена и сваки дан је на терену са народом овог краја, за нас не постоји посебан временски период који се зове кампања, за нас постоји само рад у корист грађана Моадриче, а у посљедњем мјесецу до избора тај рад презентујемо народу и заједно са народом испланирамо како ћемо радити у наредне четири године. Сличан је и начин рада наших колега из одбора које смо данас угостили, због чега је наша регија окренута СНСД и тако ће и остати – рекао је Мишић.

Кандидаткиња СНСД за начелника општине Модрича Мара Милошевић нагласила је да ће сваки дан њеног мандата бити посвећен свим грађанима Модриче.

– СНСД и грађани Модриче се дуго и добро познају. Били смо заједно у сваком успјеху Модриче и у сваком тешком периоду за наш град. Заједно смо развијали Модричу, обнављали је након поплава, а сада је пред нама период у којем морамо отворити квалитетна радна мјеста за наше грађане и приоритет мог рада ће бити да за наше грађане обезбиједима добро плаћен посао. Наш одбор је напрвио план стамбеног збрињавања младих, пројеката за младе предузетнике, имамо и јасну визију на који начин можемо искористити аутопут који пролази кроз Модричу, као и наш добар географски положај. Модрича се налази на средини пута између Београда, Бањалуке, Загреба и Сарајева, а са изградњом аутопута то ће бити наш велики адут у привлачењу инвеститора – закључила је Милошевићева.

Састанку у Модричи присуствовало је и руководство СНСД Шамац, а на састанку је истакнуто да је већ сада јасно да ће ова странка побиједити на изборима и у овој општини.

Архива