Цвијановић: Имамо велику подршку народа

25.09.2020 Актуелно

Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је данас у Приједору да све политичке партије воде рачуна о одређеним задацима које су саме себи поставиле, а да је, што се тиче СНСД-а, план увијек био амбициозан.

– Био је амбициозан зато што имамо велику подршку народа, са којим смо заједно и направили толико тога у Републици Српској и што та веза постаје све јача. Вјерујем да ће Приједор бити укључен у ред локалних заједница које ће моћи да се, без било каквог застајања у било којој области, креће напријед онако како се креће цијела Српска – рекла је Цвијановић, која је у Приједору присуствовала представљању одборничке листе кандидата СНСД-а за предстојеће локалне изборе.

Она је истакла да у овдје препознаје нову енергију младих људи који су се окупили око заједничког циља – бољи Приједор и боља Република Српска.

– Овдје сам да саслушам и шта су то приоритети који су за њих важни у наредном периоду знајући да ће за многе од тих приоритета бити важно на који начин се укључују републичке институције да би их подржали – навела је Цвијановић.

Она је нагласила да пружа подршку овим људима који су направили врло амбициозан план .

– Тај план је исто тако и конзистентан, у којем се зна шта треба да се ради у наредном периоду. Сигурна сам да ће и ова, као што је то случај и са другим срединама, наставити да ужива подршку републичких власти – истакла је Цвијановић.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Саша Бурсаћ рекао је да је ово прилика за представљање листе кандидата за одборнике и за даље разговоре у вези са предстојећом кампањом.

– Овдје смо да тражимо још подршке од потпредсједнице, које је и у претходном периоду подржавала и наш градски одбор, и политику коју смо ми овдје спроводили, и наравно, да подржи нашег кандидата за градоначелника и будућег градоначелника – навео је Бурсаћ.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Далибор Павловић истакао је да је ово тим стручних, искусних, али и младих људи који ће вратити Приједор на мјесто које заслужује.

– Имамо план, програм и све што је неопходно да покажемо нашим грађанима да можемо пуно боље да се бринемо о овом граду и то на онај начин на који он то заслужује – рекао је Павловић.

На овом радном састанку представљена је листа од 35 кандидата за одборнике у Скупштини града Приједор и кандидат ове странке са листе националних мањина.

Архива