Ковачевић: Док год опозицију води Бореновић, Додик нема ниједан разлог за нервозу

22.08.2020 Актуелно

– Бранислав Бореновић, чињеница је, данас је изговорио и једну истину, а то је да постоје примјери у којима се јачају институције БиХ а слаби позиција Републике Српске. Најбољи примјер за такву тврдњу јесте и недавна измјена Пословника о раду Представничког дома парламента БиХ која је усвојена на приједог Бранислава Бореновића, а гласовима ПДП-а, СДС-а и свих бошњачких странака – наглаасио је Ковачевић.

Он је појаснио да је Република Српска, том измјеном пословника, изгубила један од значајних елемента заштите своје позиције у Парламентарној скупштини БиХ.

– За разлику од Бореновића и ПДП-а који би због предстојећих избора имали много разлога за бригу и нервозу, СНСД и Милорад Додик немају баш ниједан. Ми се спремамо за освајање најубједљивије побједе на локалним изборима у историји Републике Српске, а то управо и искључиво захваљујући нашим резултатима – рекао је Ковачевић.

Он је нагласио да су званичници ове партије истовремено у потпуности фокусирани на бригу о Републици Српској, заштиту здравља њених грађана и на то да се максимално умање штете у економији и привреди у овим тешким временима.

Архива