Додик уручио помоћ вишечланој породици Кекић

16.08.2020 Актуелно

Додик је навео да је он донирао 2.000 КМ, да је 2.000 из кабинета предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановића и 1.000 из кабинета градоначелника Бањалуке Игора Радојичића.

– Драго ми је што видим богату породицу која има пет синова. Ријешићемо им питање завршетка изградње породичне куће, а домаћин породице ће почети да ради у „Електро-Крајини“ – рекао је Додик новинарима.

Он је најавио да ће бити завршен и дио пута у Мјесној заједници Стратинска. Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић је нагласио да је видљива пажња за вишечлане породице у Републици Српској свих нивоа власти.

– Град Бањалука на различте начине покушава да подржи вишечлане породице. Разматрамо да од 1. септембра уведемо субвенције за превоз средњошколаца, а биће и социјалних олакшица за воду – додао је Радојичић.

Домаћин Ранко Кекић захвалио је за Додику и институцијама Републике Српске за уручену помоћ.

– Ово је веома значајно за моју породицу како би ријешили проблеме са којима се суочавамо. Боримо се на различите начине, а вјерујем да ћу ускоро добити и посао чиме би наша борба била олакшана – рекао је Кекић.

Архива