Цвијановић – Хлавсова: Унаприједити сарадњу институција Српске и Републике Чешке

13.07.2020 Актуелно

– Ми стрпљиво градимо свој пут у Теслићу зато што знамо колико је важно да се повеже са републичким властима и да коначно имамо некога да предлаже адекватне програме и пројекте, важне за живот грађана. Оно што видимо у Теслићу за вријеме ове локалне власти је укупна, тотална и континуирана деградација свега и свачега – изјавила је новинарима Цвијановић.

Цвијановић је истакла да може посвједочити како је ова општина изгледала у претходном периоду и како је могла да се изгради као урбана животна средина за грађане.

Она је нагласила да је Теслићу потребна озбиљна политичка структура која ће се остварити побједом СНСД-а на локалним изборима и моћи да комуницира са властима на нивоу Републике Српске и кандидује неопходне програме.

– Знамо да су грађани Теслића животно заинтересовани за неколико великих инфраструктурних пројеката, али исто тако и одређене пројекте за комуналну инфраструктуру локалног карактера која ће свакако поспјешити живот – изјавила је Цвијановић.

Она је додала да опредјељење СНСД-а и даље остаје веза са Републиком о питању повећања запослености у Теслићу. Цвијановић вјерује у побједу СНСД-а у Теслићу с обзиром на то да се тај пут гради стрпљиво.

– Немамо нервозу, знамо шта нудимо грађанима и знамо да ће они то сигурно препознати. То што нису препознали у неком претходном периоду, заправо показује да је, ево, дошло вријеме да се окрене нови лист – изјавила је Цвијановић.

Она је, говорећи о општим изборима, истакла да СНСД у Теслићу увијек има добар изборни резултат и да побјеђује, али да на локалу дође до неких закулисних игара.

– Вјерујем у добру вољу грађана Теслића који желе да живе у напредном, развијеном граду, са ријешеним проблемима, који ево већ деценијема остају неријешени. Ми смо ту као политичка понуда која може да то уради за овај град -нагласила је Цвијановић. Општински одбор СНСД-а Теслић подржао је данас кандидатуру Драгана Богданића за начелника општине Теслић.

Поред Цвијановићеве, сједници су присуствовали предсједник СНСД-а Милорад Додик и члан Извршног комитета СНСД-а Зоран Тегелтија.

Архива