Ковачевић: Да ли ће Бореновић тражити одговорност свог миљеника Станивуковића?

07.05.2020 Актуелно

Своје безобзирно понашање је уз подршку својих вјерних пратилаца и снимао. О свему је обавијештена и полиција што Станивуковића није омело да хода, слика и снима туђе имање. Не само да је узнемиравао раднике, него је и угрозио њихово здравље јер је на имање дошао без икакве заштите које су јасно прописане. Тако је јасно да оно што важи за већину грађана, за Станивуковића не важи, он маску не носи иако су његове маске одавно пале.

Портпарола СНСД Радована Ковачевића занима да ли ће предсједник ПДП Бранислав Бореновић, тражити одговорност од Драшка Станивуковића.

– Нас дефинитивно занима да ли ће Бранислав Бореновић као што је био тако храбар и одважан да тражи одговорност Сташе Кошарца, али и Славише Марковића из ПДП којег свакако жели да се ријеши, само из једног разлога, што је Марковић препознао СНСД у Бијељини као једину странку да сарађује. Занима нас, да ли ће исто тако тражити одговорност од свог предсједника ГО Бањалука који је данас против закона „упао“ на приватан посјед, с тим да није носио заштитну маску чиме је директно кршио закон о спречавању ширења заразних болести, али и све остале мјере које су изрекле надлежне институције поводом вируса корона. Ми смо већ одавно сви навикли да Драшко Станивуковић у свом политичком аранжману нема ништа осим прављења глупости и изазивања скандала, али нас занима да ли ће преподобни Бранислав Бореновић тражити одговорност од свог миљеника, Драшка Станивуковића – изјавио је Ковачевић за АТВ.

Архива