Цвијановић: МУП – гаранција за безбједност грађана и стабилност

03.04.2020 Актуелно

Цвијановићева је упутила честитку министру унутрашњих послова Републике Српске Драгану Лукачу, директору Полиције Српске Дарку Ћулуму и свим припадницима републичког Министарства унутрашњих послова.

У честики, коју је упутила у своје и у име грађана Српске, Цвијановићева је навела да је дан када је формирана Полиција Републике Српске један од најважних датума који се обиљежава у Српској.

Цвијановићева је истакла да је улога полицијских службеника изузетно значајна у овом тешком времену за Републику Српску која се, као и цијели свијет, суочава се великим изазовима пандемије вируса корона.

– С циљем контроле и сузбијања ширења ове пошасти, спречавању нарушавања јавног реда и мира и спровођења установљених мјера и активности, припадници полиције ставили су све своје капацитете у функцију како би организовали функционисање живота у ванредним околностима и очували здравље и животе наших грађана – навела је предсједница Републике Српске.

Цвијановићева је истакла да се на Дан полиције с великом захвалношћу и посебним пијететом Република Српска сјећа свих припадника полицијских снага, учесника одбрамбено-отаџбинског рата, који су уткали живот и дијелове тијела у темеље Републике Српске, штитићи свој народ и слободу коју данас уживају грађани Српске.

  1. – Убијеђена да ћете и у будућности бити гарант безбједности и стабилности у Републици Српској, желим вам да и даље успјешно остварујете своје планове и постижете још веће успјехе и резултате у раду – наводи се у честитки предсједнице Републике Српске.

Архива