Додик честитао славу предузећу Технички ремонт Братунац

08.11.2019 Актуелно

 

– Изражавам задовољство чињеницом да Република Српска има компанију као што је ‘Технички ремонт Братунац’ и пословне људе попут Славена Ристића, који сваке године шире производњу – истакао је Додик.

Он је нагласио да рад ове компаније има велики значај за Републику Српску и БиХ, с обзиром на то да се за Ремонтни завод Братунац чуло широм свијета, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

– Ваше предузеће има квалитетне стране купце, што је веома битно за цијелу регију и за све нас, јер заједно шаљемо поруку да је Република Српска мјесто у које вриједи инвестирати. Посебно је значајно да сте запослили нове људе и на тај начин доприносите да остану у Братунцу и Републици Српској – наводи се у честитки.

Српски члан Предсједништва БиХ изразио је жаљење што данас није у могућности да присуствује обиљежавању крсне славе и отварању погона због раније преузетих обавеза.

– Још једном честитам Вама и свим запосленим крсну славу и отварање новог погона и желим вам много успјеха у даљем раду – поручио је Додик у честитки.

 

Архива