Цвијановић: Скандалозна и крајње неодговорна изјава Црнатка

01.09.2019 Актуелно

 

На питање Срне да прокоментарише Црнаткову изјаву да најаве СНСД-а да ће тражити рушење Оружаних снага БиХ, Управе за индиректно опорезивање, Суда БиХ и других заједничких институција представљају, како каже, „велику лудост и позив на нови рат“, Цвијановићева је одговорила да „и претходне изјаве које је дао господин Црнадак о неким другим већинама за формирање Савјета министара су једнако бесмислене, знајући како ствари стоје у Дому народа“.

Предсједница Републике је истакла да се Црнадак и /Мирко/ Шаровић грчевито боре да задрже своје фотеље у Сарајеву, упркос чињеници да су изборни губитници и то је једини разлог за њихове изјаве.

– Грађани Републике Српске очекују да се поштују њихова Уставом загарантована права, укључујућу и право на представљање у складу са њиховом израженом изборном вољом. Према томе, и ову изјаву Црнадак је дао надајући се како ће му сарајевску министарску фотељу очувати неко други, а не грађани на изборима. Прича о рату је неодговорна глупост – поручила је Цвијановићева.

Архива