Срна главни ocлонац информисања осталим медијима и јавности

06.04.2019 Актуелно

Додик је честитао генералном директору, главном и одговорном уреднику и свим запосленим у Новинској агенцији Републике Српске – СРНА 27 година постојања и славу Благовијести, нагласивши да је Срна главни ослонац информисања осталим медијима и јавности.

„Тачна и правовремена информација је оно што карактерише рад вриједног тима Срне. Новинска агенција Републике Српске је, након великог прегалаштва, рада и труда у протекле скоро три деценије, стекла кредибилитет и постала препознатљив медијски симбол Републике Српске. Традиција обавезује да тако наставите и даље“, наводи се у честитки српског члана Предсједништва БиХ.

Додик је пожелио да Срна у годинама које долазе настави са професионалним, правовременим и истинитим извјештавањем, да оставари циљеве које је зацртала, а руководству и свим запосленима пуно успјеха, како на професионалном плану, тако и у личном животу.

„Увјерен сам да ћете и даље објективно и правовремено информисати јавност о догађајима из Српске, БиХ и цијелог свијета, уз досљедно уважавање професионалних стандарда, по чему сте постали препознатљиви и цијењени у новинарским круговима и најширој јавност“, поручио је Додик.

Новинска агенција Републике Српске – СРНА сутра обиљежава 27 година постојања и славу Благовијести. /крај/тп

Архива