Вишковић – Коч: Влада за сарадњу са свим потенцијалним инвеститорима

28.03.2019 Актуелно

Истакнуто је да је здравствени туризам једна од важнијих грана у туризму, а у којој Република Српска располаже са значајним потенцијалом, те ће о овим темама бити ријечи наредног мјесеца и са представницима здравственог туризма из Турске.

Говорећи о подршци развојним пројектима, истакнуто је да су Зират банка и ТИКА /Турка агенција за међународну сарадњу и развој/ опредијељене да подрже пројекте у различитим областима, који ће допринијети унапређењу сарадње и бити од користи за привреду и грађане.

Вишковић је истакао да је Влада Српске спремна да сарађује са свима, како у ближем, тако и у даљем окружењу и да та сарадња мора да буде заснована на партнерским односима.

Влада са свим својим расположивим капацитетима отворена је за сарадњу и стоји на располагању свим потенцијалним инвеститорима који имају намјеру да улажу у Српску, саопштено је из Бироа Владе за односе с јавношћу.

– Влада је спремна да подржи и да стане иза сваке добре привредне иницијативе која доприноси укупном развоју и стварању услова за отварање нових радних мјеста и бољи живот наших грађана – истакао је премијер Српске.

Архива