Цвијановић: Заједнички циљ – јака Српска

29.03.2019 Актуелно

 

Цвијановићева је вечерас новинарима у Бањалуци, гдје је присуствовала манифестацији „Избор најуспјешнијих у привреди“, рекла да је овај скуп прилика за истицање резултата оних који су били најбољи у својим областима.

– На овај начин желимо да покажемо да су Привредна комора Републике Српске, послодавци, заједно са Владом Српске и Савезом синдиката увијек опредијељени да раде заједно, да бисмо остваривали добре резултате и креирали квалитетна рјешења – нагласила је Цвијановићева.

Она је изразила задовољство што је у претходном периоду као предсједниca Владе Републике Српске имала изузетно добру сарадњу са Привредном комором, послодавцима и синдикатом.

– Као резеулат те добре сарадње и међусобног повјерења које смо постепено градили мијењали смо неке законе. Мислим да тако треба наставити сарађивати, јер је успјех сваког нашег привредника успјех сваког грађанина – рекла је Цвијановићева.

Она је напоменула да је пред Републиком Српском дуг пут јачања њене економске основе, те увођења више реда и дисциплине.

Архива