Цвијановић: Жене дају велики допринос стабилности Српске

09.03.2019 Актуелно

– Сигурна сам, ако неко има рецепт и зна како треба да се чува и Република и њена стабилност, онда су то жене Републике Српске – рекла је Цвијановићева новинарима прије почетка прославе Дана жена у добојском насељу Руданка, коју је организовала Градска организација Актива жена СНСД-а Добој.

Она је истакла да СНСД не организује страначка окупљања само током изборних година и кампања, већ и током прославе 8. марта, као и у другим приликама.

– То је важно зато што то показује да смо ми један велики политички тим, да имамо јасан политички план, да знамо шта радимо на политичком терену и да није просто довољно само да се појавимо на изборима или прије избора, него да требамо да држимо контакте са нашом организацијом и чланством. Мислим да је СНСД по томе препознатљив – навела је Цвијановићева.

Она истиче да ова странка има другачији приступ своме чланству од других.

– Ви не можете видјети друге партије које показују толико активизма на терену, толико контаката са својим чланством, округлих столова, разговора, комуникације која је видљива, али и оне која не буде видљива оком камере – рекла је Цвијановићева.
Цвијановићева, која је и предсједница Републике Српске, изразила је задовољство што је у Добоју.

– Нашим женама поручујем, дакле и оним које су чланице СНСД-а и онима које то нису, да не губе вјеру у оно што радимо, да вјерујемо у јаку Републику Српску и да свако од нас треба дати допринос са своје стране – рекла је Цвијановићева.

Представница добојског СНСД-а Јасна Лукић каже да вечерашњој прослави присуствује више 800 чланица и симпатизерки ове странке.

Архива