Цвијановић: СНСД велика породица која предано ради за Српску

10.03.2019 Актуелно

 

„Трудимо се да оно што радимо у политичком смислу обиљежи не само садашње него и будуће вријеме, водећи рачуна о генерацијама које долазе“, рекла је Цвијановићева на прослави Међународног дана жена коју је организовао Актив жена СНСД-а Градишка.

Она је истакла да је поносна на жене СНСД-а, али и на све жене у Републици Српској, јер су оне велика снага друштва.

„Радује ме да жене добијају све више на значају у друштву и што данас можемо да их видимо на кључним позицијама“, рекла је Цвијановићева.

Она је нагласила да је СНСД једна од политичких партија која је прва отворила врата једнакости жена и мушкараца.

„СНСД је то показао тако што је кандидовао жене на важне позиције и отворио врата све већем учешћу жена у политици. Да би друштво било једнаких шанси за жене и мушкарце, морате правити потезе који то практично показују“, навела је Цвијановићева.

Предсједник Актива жена СНСД-а Градишка Ранка Перић Ромић истакла је да су жене „јача страна СНСД-а и Републике Српске“.

„Жене показују снагу, истрајност и љубав према Републици Српској. Ово је прилика да се присјетимо шта је 8. март, због чега га славимо и да кажемо шта су нам планови“, рекла је она.

Ромићева је навела да је СНСД поносан што Републику Српску представља жена, као предсједница Српске.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Градишка Зоран Аџић рекао је да 8. март није само симболика, већ да треба да укаже на кључни значај жена за породицу, друштвени и политички развој.

„СНСД је то показао својом политиком, јер су чланице ове странке на кључним позицијама у извршној власти. Жене имају пуно енергије и снаге да раде за добробит Градишке и Републике Српске“, рекао је Аџић.

Прослави Међународног дана жена присуствовало је више од 600 чланица СНСД-а и функционера ове странке.

Архива