Цвијановић: СНСД спроводи политике у интересу Српске

10.03.2019 Актуелно

 

„Из тог разлога значајно смо се бавили и финансијским стварима, али смо исто тако водили рачуна о социјалној сфери, бавили се питањем образовања и другим питањима. У суштини увијек је био један циљ – стабилна Република Српска“, објаснила је Цвијановићева.

Она је истакла да чланство СНСД-а има осјећај да припада странци која спроводи политике које су у интересу Републике Српске.

На прослави поводом Међународног дана жена – 8. марта у Kозарској Дубици, Цвијановићева је истакла да обиљежавање тог датума у организацији општинских одбора СНСД-а широм Републике Српске показује способност да се окупља чланство СНСД-а.

„Редовно се окупљамо и то не само онда када треба да урадимо зато што нам се приближавају избори, него и поводом 8. марта и у другим приликама. Оно што је карактеристично за СНСД је тај осјећај припадности, јер наше чланство зна да припада СНСД-у“, нагласила је Цвијеновићева.

Пређедник Општинског одбора СНСД-а Kозарска Дубица Јовица Шуман изјавио је новинарима да је велика част и задовољство дочекати и угостити више од 500 жена СНСД-а.

„Још је већа част дочекати нашу пређедницу, госпођу Жељку Цвијановић. Сви смо под утисцима и мислим да би ово требало бити вече када ће се жене, а и ми остали са њима, веселити и прославити Међународни дан жена“, рекао је Шуман.

Члан СНСД-а Раденко Рељић изразио је задовољство што је на прослави 8. март гост пређедник Републике Српске Жељка Цвијановић.

„То нас чини изузетно срећним, те доказује да људи из врха републичке власти показују сензибилитет према нашим чланицама и људима који живе у Kозарској Дубици“, рекао је Рељић, који је и начелник општине Kозарска Дубица.

Он је изразио наду да ће СНСД, као најјача политичка опција, још дуго година окупљати жене и грађане, те учествовати у обиљежавању међународних празника, као што је то Дан жена.

У свечаном амбијенту и срдачном дружењу са предсједником Републике Српске Жељком Цвијановић, прослави 8. марта у Kозарској Дубици присуствује велики број чланица СНСД-а и званичници те странке.

Архива