Вишковић: Српска слободна захваљујући борцима

14.02.2019 Актуелно

Вишковић је рекао да ће Влада Српске, у сарадњи са организацијама проистеклим из одбрамбено-отаџбинског рата, наставити да предано ради на заштити права и унапређењу положаја свих борачких категорија јер су њихова храброст и патриотизам најзаслужнији за то што данашње генерације живе у миру и слободи.

– На дан када се са поносом сјећамо почетка борбе српског народа за слободу у Првом српском устанку, данас одајемо почаст нашим херојима који су у одбрамбено-отаџбинском рату за Српску и свој народ дали оно највриједније, своје животе – истакао је Вишковић у честитки коју је упутио предсједнику Борачке организације Миломиру Савчићу, борцима и некадашњим припадницима Војске Српске поводом Дана бораца одбрамбено-отаџбинског рата и Првог српског устанка.

Вишковић је у честитки пожелио да Дан бораца обиљеже у добром здрављу и да се са најдубљим поштовањем и достојанством заједнички сјете свих оних који су положили животе за Републику Српску.

– Изражавам наду да ће године које долазе обиљежити просперитет и јединство свих грађана у Српској – наводи се у честитки коју је премијер Српске упутио у име Владе и у своје име.

Архива