Дрвар: Одржан предизборни скуп СНСД-а

13.02.2019 Актуелно

Рунићева је истакла да ће, уколико добије повјерење гласача на предстојећим изборима, наставити рад на унапређењу услова живота у Дрвару.

– У првом реду то је побољшање услова живота Дрварчана у свим аспектима, првенствено на јачању буџета општине, побољшања услова у здравству, школству и другим битним сегментима који су вазни за опстанак и останак повратничке популације на овим просторима – поручила је Душица Рунић.

Велико присуство људи на данашњем скупу показатељ је да је нарад Дрвара опредијељен за политику СНСД-а и Републике Српске, јер управо без Српске нама нема опстанка, истакао је извршни секретар СНСД-а за Ф БиХ, Горан Броћета.

– Очекујемо убједљиву побједу кандидата СНСД-а Душице Рунић, и наравно славље 18.2. – додао је Броћета.

Подршку Душици Рунић у име руководства СНСД-а и предсједника странке Милорада Додика на трибини је пружио члан Предсједништва СНСД-а, Зоран Тегелтија. Он је истакао да очекује да Рунићева настави посао који је до сада радила као в.д. начелнице општине Дрвар.

– Да настави оно што Република Српска покушава све ово вријеме, дакле да помогне овим људима, и да настави развој Дрвара. Сасвим сигурно без подршке Српске много пројеката овдје не би било реализовано. Ми ћемо бити на њеној страни и у будућем периоду – истакао је Тегелтија.

Он је додао да само јединствени и окупљени око једног циља можемо да развијемо средине као што је Дрвар, из којих су многи нажалост отишли.

Пријевремени избори за начелника општине Дрвар биће иодржани 17. фебруара.

Архива