Ћурићева побједа неопходна због даљег развоја и сарадње

11.02.2019 Актуелно

Након дружења са више стотина младих социјалдемократа и представника младих из партија коалиционих партнера, Цвијановићева је рекла да је за њу Ћурићева побједа 100 одсто сигурна, јер је он најбољи кандидат.

„Ако опозициони кандидат и накупи мало гласова, то ће бити из разлога само зато што људи осјећају одређену обавезу“, навела је Цвијановићева.

Она је истакла да је снага политике СНСД-а у окупљању и сарадњи, да се тачно зна шта је програм за јако Требиње, које је предуслов за снажну Републику Српску.

„Снага је у томе што сви заједно можемо да сарађујемо, и зато што имамо омладину какву нема ниједна политичка партија не само у Српској, него на Балкану. Поносна сам на све социјалдемократе који су носиоци многих активности и идеја“, истакла је Цвијановићева.

Према њеним ријечима, у Требињу су Влада Српске и градска власт покренули значајан број пројеката, који су допринијели да ово мјесто данас изгледа дугачије, развијеније, посјећеније, урбаније и самовјесније.

„И све ово је постигнуто захваљујући политикама СНСД-а. Наш задатак је да наставимо са овом добром политиком и праксом и у неђељу 17. фебруара. Зато је Мирко Ћурић наш избор“, додала је Цвијановићева.

Пријевремени избори за градоначелника Требиња биће одржани 17. фебруара. /крај/мор/фото

Архива