Вишковић предложио састав нове владе Српске

17.12.2018 Актуелно
 
Вишковић је на другој посебној сједници Народне скупштине Српске за министра финансија предложио Зору Видовић /СНСД/, за министра за просторно уређење, грађевинарство и екологију Сребренку Голић /СНСД/, за министра правде Антона Kасиповића /СНСД/, а за министра унутрашњих послова Драгана Лукача /СНСД/. 
 
Он је за министра здравља и социјалне заштите Српске предложио Алена Шеранића /СНСД/, за министра за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Срђана Рајчевића /СНСД/, за министра за европске интеграције и међународну сарадњу Златана Kлокића /СНСД/, а за министра пољопривреде, шумарства и водопривреде Бориса Пашалића /СНСД/. 
 
Вишковић је за министра енергетике и рударства предложио Петра Ђокића /СП/, за министра управе и локалне самоуправе Лејлу Решић /ДНС/, а за министра саобраћаја и веза Неђу Трнинића /ДНС/. 
 
За министра рада и борачко-инвалидске заштите Вишковић је предложио Душка Милуновића /СП/, за министра породице, омладине и спорта Соњу Давидовић /СП/, а за министра привреде и предузетништва Вјекослава Петричевића /НДП/. 
 
Вишковић је за министра просвјете и културе предложио Наталију Тривић /Уједињена Српска/, а за министра трговине и туризма Драгицу Kовач /ДЕМОС/. 

Архива