Осуда вандалског чина, престати са злоупотребом трагедије једне породице

31.12.2018 Актуелно
„Поштујемо права свакога на изражавање свог политичког и сваког другог става у складу са законом, али не можемо да разумијемо и прихватимо да неко под плаштом борбе за своја права угрожава права других“, саопштено је из СНСД-а. 
 
Из СНСД-а наглашавају да се поставља и питање коме је у интересу да онемогући зараду бањалучким угоститељима, таксистима, туристичким радницима и другима који своје породице прехрањују зарађујући новац од пружања услуга туристима који су у Бањалуку дошли због концерта. 
 
„Занима нас да ли су лица која су ово урадила свјесна какву су слику о Бањалуци послала у свијет? Запањује ниво бешчашћа који су показали ПДП и функционери ове странке који су организатори вечерашњег вандализма. Да ли ова странка сматра да је примјерено несрећу једне породице користити на овај начин“, упитали су из СНСД-а. 
 
СНСД тражи од свих надлежних органа да спријече сваку даљу могућност терора који већина грађана трпи од мањине, а политичке партије и учеснике у политичком животу позивају да престану злоупотребљавати трагедију једне породице у сврху политичке промоције. 
 
„Надамо се да овакве немиле сцене више нећемо виђати на улицама Републике Српске и да ће сви грађани Српске предстојеће празнике провести у миру и радости“, истиче се у саопштењу из СНСД-а. 
 

Архива