Шпирић: 1000 пакетића за дјецу Епaрхије бихаћко – петровачкe

29.12.2018 Актуелно
 
Шпирић, који се у Петровцу састао са Његовим преосвештенством епископом бихаћко-петровачким Сергијем, рекао је Срни да ће представници ове епархије Српске православне цркве /СПЦ/ подијелити дјеци дарове. 
 
„Владика Сергије ми је недавно рекао да би било добро обезбиједити пакетиће дјци у овој епархији уочи Бадње вечери. Успио сам да то урадим захваљујући нашим добрим људима и бизнисменима, оданим СПЦ – компанији „Cикимић“, „Зоки комерцу“, „Дукату“ и „Електрообнови“. Данас смо их уручили Епархији“, рекао је Шпирић. 
 
Он је истакао да је важна брига о Србима који живе у тој епархији и сусрећу се са бројним изазовима. 
 
„Позивам све људе да се укључе у пројекат духовне и црквене обнове у овој епархији. Владика Сергије је недавно рекао – Kосово је једно и српско, а ја бих рекао да је Kрајина друго, мало Kосово, чега сви морамо бити свјесни“, поручио је Шпирић, који је потпредсједник СНСД-а. 
 
Његово преосвештенство епископ бихаћко-петровачки Сергије је у име дјеце те епархије захвалио Шпирићу и компанијама на дарованим пакетићима. 
 
„Шпирићу није први пут да на овакав начин помаже Епархији, а то је поготово радио док је био предсједавајући Савјета министара. Захваљујемо се и другима који су учествовали у овоме и СНСД-у, јер је за дјeцу један осмијех радост, а камоли ови пакетићи. Нека свима буду срећни предстојећи празници“, поручио је владика Сергије. 

Архива