Тврдња да је Додик подијелио новинаре медијска манипулација и спин

12.12.2018 Актуелно
– Само је порталу Кликс јасно чему служи ова медијска манипулација и спин са очигледним предумишљајем, кога у потпуности демантујемо и одбацујемо, а њихов овакав информативни екстремизам на који је насјела и ФТВ, резолутно осуђујемо – поручили су из кабинета предсједавајућег Предсједништва БиХ.

Из кабинета су нагласили да протокол српског члана Предсједништва БиХ није дијелио новинаре већ је, према личној препоруци предсједавајућег Милорада Додика, прво организовао заједнички ручак за све новинарске екипе, а потом омогућио и да узму изјаве.

– С обзиром на чињеницу да је у сједиште Републике Српске у Источном Сарајеву дошао велики број новинарских екипа, давање изјава експедитивније је било организовати у двије групе, које су новинари сами организивали, јер предсједавајући Додик није имао намјеру да одржи конференцију за новинаре, већ само да да изјаве – истакли су у кабинету предсједавајућег Предсједништва БиХ.

Из кабинета предсједавајућег Додика изразили су захвалност свим осталим медијима чије су новинарске екипе коректно пренијели изјаве предсједавајућег Предсједништва и које се нису бавили сплеткарењем и манипулацијама.

Архива