Додик: Још је много оних којима треба помоћи

23.12.2018 Актуелно
 
„Kако и сама пјесма каже – да покажемо да смо људи, да застанемо и да туђу патњу, велику борбу тих малих јунака и њихових родитеља опазимо и као одговорни људи у друштву покушамо помоћи“, рекао је Додик у обраћању на донаторској вечери у Бањалуци организованој у оквиру хуманитарне акције „С љубављу храбрим срцима“ за набавку роботике за опоравак ђеце са поремећајима кретања. 
 
Он је изразио задовољство што је предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић наставила ову добру традицију. 
 
Додик је подсјетио да се учинило много тога, да се помогло многим малишанима, те да је поносан што иза ове акције остаје значајне институције, као што је Фонд за помоћ за лијечење ђеце у иностранству и Родитељска кућа код Универзитетског клиничког центра Републике Српске. 
 
Он је напоменуо да је Фонд за помоћ за лијечење ђеце у овој години остварио значајне резултате, као и да би волио би да никад није било потребе за тако нечим. 
 
Додик је захвалио свима који присуствују донаторској вечери у Kултурном центру Бански Двор у Бањалуци и својим прилозима помажу ђеци. 
 
„Дивно је бити дио ове вечери и вјерујем да ћемо у годинама које долазе управо на овај начин реаговати да би се помогло онима којима то треба“, рекао је Додик. 

Архива