Цвијановићева захвалила Вучићу за подршку Српској

04.12.2018 Актуелно

 

„Имаћете доброг сарадника у мени. Умијем да цијеним заједничке вриједности и трудићу се да увијек заједно радимо гдје год је то могуће. Разумијем оптерећење које носи БиХ, али исто тако сви са дужном пажњом треба да се опходимо према једној таквој ситуацији“, рекла је Цвијановићева.

Она је истакла да њу интересује стабилност Републике Српске и просперитет и напоменула да зна да је потребно да се уложи доста напора не само у изградњи инфраструктуре и поправљању економске ситуације, него и да се мора радити и на демографској обнови, јачању националне свијести.

Цвијановићева је истакла да она и грађани Српске виде Србију као узданицу и најјачи ослонац.

Она је истакла да је Вучић помогао Српској у кључном моменту, и да, као неко ко је водио владу у тешким временима, никад неће престати да цијени то што је Вучић омогућио финансијску подршку Српској, што је за Републику Српску значило спас.

„Бескрајно сам Вам захвална на томе и желим захвалити у име грађана на свим дивним пројектима које сте реализовали у Републици Српској. Ви сте у име Србије и њеног народа, истог народа и братских веза, оставили неизбрисив траг тамо. Људи с поносом помињу и Ваше име и ваше институције и пројекте које сте тамо реализовали, као што знате доста њих носи управо и назив Србија“, навела је Цвијановићева.

Она је поручила да је спремна да спроводи реформе и најавила покретање националног програма обнове Републике Српске те поручила да ће цијенити сваку подршку, те да не сумња да ће доћи и од Вучића и од институција Србије.

Архива