Вучић: Ca Додиком ће сарадња бити јача

20.11.2018 Актуелно

Bучић је изразио увјерење и да ће Додик оправдати велико повјерење бирача, саопштено је из прес-службе предсједника Србије. 

„Уверен сам да ће одлучност остати заштитни знак вашег лидерства и да ћете својом непоколебљивом вољом оправдати велико поверење бирача, као и да ћете својим радом допринети напретку и благостању земље“, навео је Вучић у честитки. 

Он је нагласио и да је сарадња Србије са БиХ и Републиком Српском тема мира и стабилности у региону. 

„Сарадња Србије и БиХ и, разуме се, Републике Српске у оквиру БиХ, јесте темељ мира и стабилности у региону и само их искреним и посвећеним заједничким радом можемо сачувати и унапредити“, истакао је Вучић. 

Вучић је нагласио и да Србија остаје искрен и поуздан пријатељ и партнер, те да се може рачунати на њену подршку у остваривању циљева и планова од заједничког интереса, посебно оних за економски напредак и инфраструктурно повезивање. 

„Желим овом приликом да изразим захвалност за Ваш лични допринос подршци у одбрани државних и националних интереса Србије. Желећи Вам добро здравље, срећу у личном животу, примите, драги пријатељу, моје срдачне поздраве и изразе дубоког уважавања“, навео је Вучић. 

Архива